1. TIMES FIELDS I Hector Parra
 2. NATURA MORTA Carlos de Castellarnau
 3. QUARKS BLAUS V1 Joan Bagés i Rubí
 4. MORPHALLAXIS Panayiotis Kokoras
 5. L’IRRÉMEDIABLE ÉCART Octavi Rumbau
 6. ULTRA-LEVEl(L) Pablo Fredes

MÚSIQUES ELÈCTRIQUES
MORPHOSIS ENSEMBLE


MÚSIQUES ELÈCTRIQUES

Musiques elèctriques recull la creació sonora de compositors catalans actuals que tenen com a denominador comú una recerca aprofundida sobre la matèria sonora i musical.

Les relacions entre les diferents músiques que confirmen el CD i el concepte d’electricitat com a mitjà i medi expressiu són ben palpables. Músiques que utilitzen la música electroacústica com un element compositiu més però també com a principi creador, inspirador i articulador de les diverses obres que conformen aquest CD.

MORPHOSI ENSEMBLE 

És un conjunt de música de creació de Barcelona compromès en la difusió de la música instrumental mixta (electroacústica).

Creat l’any 2014 el seu objectiu es donar a conèixer el repertori de música electroacústica mixta i alhora donar a conèixer el nom i la música dels compositors, artistes sonors i intèrprets compromesos en la recerca de nous llenguatges musicals i sonors..

COMPRAR

WEB ARTISTA

b

MÉS INFORMACIÓ

 1. OXYTON  Christophe Havel
 2. SOLITUDINI  Enric Riu
 3. JACKDAW  Wayne Siegel
 4. GEOMETRÍAS I  Antonio Velasco Polonio
 5. TROIS RÊVES EN MUSIQUE  José Luis Campana
 6. FANTAISIE ET DANSE  Ryo Noda
 7. BELIEVER  Jacob Ter Veldhuis

BELIEVER
JOAN MARTÍ-FRASQUIER


BELIEVER

Primer CD del saxofonista barítono) Joan Martí-Frasquier con obras de Havel, Riu, Siegel, Velasco, Campana, Noda y Jacob TV
Virtuosismo, sentido musical y dominio de las técnicas de interpretación contemporánea.

JOAN MARTÍ FRASQUIER

Implicat amb la música del seu temps i sempre obert a noves experiències artístiques. Actualment, Joan Martí-Frasquier crea projectes interdisciplinaris amb un repertori per a saxòfon baríton; amb aquest instrument (solista, amb electrònica, amb trio de vent, amb quartet de saxofones …) i amb el qual ha publicat més de trenta obres de diversos compositors.

Al llarg de la seva carrera professional, aquest gran saxofonista ha actuat per a Europa Occidental en el marc de Festivals de gran reconeixement i és membre de l’Associació Bar & Co, que tracta del desenvolupament i difusió del saxòfon baríton en el camp de la música clàssica contemporània

COMPRAR

WEB ARTISTA

MÉS INFORMACIÓ